Félegyházi és Tsa nyaílászáró Kft- Szentes - Az esztétikus megjelenésű alumínium védőrács biztonságot nyújt mert sem feltolni, sem az oldalvezető sínből nem lehet.
Szolgáltató, kiskereskedő, ajtó, nyílászáró, biztonságtechnika, árnyékolástechnika, roletta, szúnyogháló, garázskapu, reluxa, szalagfüggöny, redőny, napellenző, kaputechnika

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Félegyház és Társa Nyílászáró Centrun
Védőrács

Védőrács

A tulajdon védelme, betörések, rongálások megakadályozása alapvető igény. Az elektronikus vagyonvédelmi eszközök hatékony kiegészítője a jól bevált mechanikus védőrács is. A biztosítótársaságok nem véletlen ragaszkodnak a kettős védelemhez. VédőrácsVédőrács Lakások, hétvégi házak nyílászáróinak ill. üzletek, kirakatok portáljainak esztétikus védelmét biztosítja az alumínium profilokból készülő védőrács. A redőnnyel szemben a védőrács előnye, hogy a kirakatba helyezett vevőcsalogató portéka éjjel-nappal biztonságban kínálhatja magát. Gyakran előfordul, hogy hetekig a nyaralónk felé sem nézünk vagy fordítva: lakásunkat hosszú időre felügyelet nélkül hagyjuk, mikor síelni, pihenni utazunk. A leeresztett, zárt redőnylamellák kizárják a virágainkat éltető napfényt. Ezzel szemben a leeresztett védőrács mellett is él, "lélegzik" a ház. A teljesen leeresztett védőrács "S" formájú profiljai csuklószerűen egymásba kapaszkodnak, biztosítva ezáltal a feltolás és az oldalvezető sínből való kiemelés elleni védelmet. Az "S" profilokat 20 mm szélességű 60, 100 vagy 150 mm szabad oldaltávolságra szerelt 3 mm vastag extrudált alumíniumprofilok fogják össze, lehetetlenné téve a réseken való benyúlást. A páncélzat mindkét szélét lezáró hasított alumíniumprofilokat gyártáskor az "S" profilokhoz edzett acélcsapokkal rögzítjük, így működtetés közben vagy erőszakos behatolási kísérlet esetén sem tud szétcsúszni. A páncélzat teljesen leeresztett, zárt állapotban feltolhatatlan a hengerhez történő különleges kötése révén. A páncélzat kétkamrás extrudált alumíniumprofilban mozog. A lefutókat lágy PVC betétekkel béleljük, hogy csökkentsük a mozgás zaját. 4 négyzetméterig a védőrács kézzel működtethető: felhúzórugóval vagy hajtókarral. A biztonság fokozása érdekében a légkamrás extrudált alsó záróprofilba középen vagy kétoldalt kulcsos záróretesz is beépíthető. Elero csőmotorral pedig gombnyomásra működtethető akár 20 négyzetméter is. Ezért ez a masszív és hatékony mechanikus rendszer optimális lehet garázskapuk, árufogadó rámpák, teherporták védelmére is, biztosítva a szellőzést, átláthatóságot és szabad fényáramlást. Ha az alumínium védőrács tokját még az építkezés alatt beépítjük az áthidalóba vagy a kirakatszekrénybe, akkor lehetőség van az épület homlokzatának egységes kialakítására. Utólag már csak külsőtokos védőrácsot lehet felszerelni. A védőrácsok karbantartást nem igényelnek. Könnyen portalaníthatók, lemoshatók. A rendeltetésszerű használat mellett keletkező hibákat a Rollstar Kft díjmenetesen korrigálja, ha a garanciális javítás iránti igényt a termék átadását követő 12 hónapon belül jelzik.
alu-redőny kft
műanyag ablakok
garázskapuk
garázskapuk
Rollstar Árnyékolástechnikai Kft