Félegyházi és Tsa nyaílászáró Kft- Szentes - alálja meg az Önnek megfelelő napellenzőt (Classic napellenző, Comfort napellenző, Decor napellenző, Sátras napellenző, Party napellenző, Gigant napellenző, Tokozott napellenző)
Szolgáltató, kiskereskedő, ajtó, nyílászáró, biztonságtechnika, árnyékolástechnika, roletta, szúnyogháló, garázskapu, reluxa, szalagfüggöny, redőny, napellenző, kaputechnika

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Félegyház és Társa Nyílászáró Centrun
Party napellenző

Party napellenző

Családi házak, társasházak kertjében, fürdőmedence partján vagy cukrászdák, éttermek teraszán könnyedén felállíthatók a PARTY típusú könnyű csuklókaros mobil acélkeretes napellenzők. Party napellenzőParty napellenzőAz UV stabilizált, impregnált egyszínű vagy mintás ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és a szemerkélő eső elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színűkkel. Ezért kínálunk 150 féle ponyvát. A napellenző szerkezete alapáron fehér, de igény szerint változtatható. Valamennyi típushoz ajánlunk alumínium védőtetőt, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának. A csuklókaros napellenzőcsalád szerkezeti felépítése egyazon építőszekrény elven alapul, különbséget a karprofilok vastagságában ill. a billentőszerkezet összetettségében találunk. A kétoldalra nyíló PARTY árnyékolókat egyszerűen össze- és szétszerelhető mobil acélszerkezethez erősítjük (maximális felület: 18 négyzetméter, maximális szélességes: 4,5 m, maximális karkinyúlása: 2 x 2 m). A széles lábak növelik a szerkezet stabilitását, de ez a talajhoz rögzítéssel vagy pl. virágláda ráhelyezésével tovább fokozható. Természetesen viharos széllökések esetén a ponyvákat be kell tekerni! A napellenzők nem igényelnek különösebb karbantartást, egyszerűen tisztíthatók kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújtunk. Viharos széllökések, zivatar esetén a napellenzőt feltétlenül be kell tekerni, különben károsodhat. E probléma elkerülhető elero szél- és fényérzékelő használatával. Az átnedvesedett ponyvát a lehető legrövidebb időn belül kitekert állapotban meg kell szárítani!
alu-redőny kft
műanyag ablakok
garázskapuk
garázskapuk
Rollstar Árnyékolástechnikai Kft