Félegyházi és Tsa nyaílászáró Kft- Szentes - Akár 80 %-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén.
Szolgáltató, kiskereskedő, ajtó, nyílászáró, biztonságtechnika, árnyékolástechnika, roletta, szúnyogháló, garázskapu, reluxa, szalagfüggöny, redőny, napellenző, kaputechnika

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Félegyház és Társa Nyílászáró Centrun
Classic napellenző

Classic napellenző

Rollstar / Külső árnyékolók / Napellenző / Classic napellenző Classic napellenző Akár 80 %-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén. Egy helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, kíváló fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 Celsiusfok alatt maradhat. Az UVstabilizált, impregnált egyszínű vagy mintás ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és a szemerkélő eső elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színűkkel. Ezért kínálunk 150 féle ponyvát. A napellenző szerkezete alapáron fehér, de igény szerint változtatható. Valamennyi típushoz ajánlunk alumínium védőtetőt, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának. A csuklókaros napellenzőcsalád szerkezeti felépítése egyazon építőszekrény elven alapul, különbséget a karprofilok vastagságában ill. a billentőszerkezet összetettségében találunk. z egyik legnépszerűbb napellenző típus a CLASSIC, ami a legerősebb karral készül. Szeles helyre ezt a típust ajánljuk. A maximális 32 m2 felület esetén is (maximális szélesség 9 m, maximális karkinyúlás 4 m) a szerkezet stabil a karokban elrejtett előfeszített rugóknak ill. a könyökben lévő bronzperselyes illetve villás öntvényeknek köszönhetően. Gyakran előfordul, hogy az árnyékolandó felület négyzet alakú vagy nagyobb a hossza, mint a szélessége. Ilyen különleges igények esetén ajánljuk a CLASSIC EXTRA típusú napellenzőnket (maximális felület: 12 négyzetméter, maximális szélesség és karkinyúlás 3,5 -3,5 m). Normál kivitelű napellenzőkkel csak olyan területet tudunk árnyékolni, amelyek szélessége legalább 25-30 cm-rel nagyobb, mint a napellenző kinyúlása. A lenyugvó nap sugarait ill. a kíváncsi tekinteteket is kizárhatjuk a CLASSIC PLUS csuklókaros napellenző segítségével (maximális felület: 17,4 négyzetméter, maximális szélesség: 5,8 m, maximális karkinyúlás: 3 m). Két külön-külön mozgatható árnyékoló textíliát építünk egy szerkezetbe. A szokásos 20 cm-es drapéria helyett akár 150 cm-es elővászon ereszthető le az egyedi homlokprofil ponyvahengeréről kézi hajtókarral. A napellenzők nem igényelnek különösebb karbantartást, egyszerűen tisztíthatók kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújtunk. Viharos széllökések, zivatar esetén a napellenzőt feltétlenül be kell tekerni, különben károsodhat. E probléma elkerülhető elero szél- és fényérzékelő használatával. Az átnedvesedett ponyvát a lehető legrövidebb időn belül kitekert állapotban meg kell szárítani!
alu-redőny kft
műanyag ablakok
garázskapuk
garázskapuk
Rollstar Árnyékolástechnikai Kft