Félegyházi és Tsa nyaílászáró Kft- Szentes
Szolgáltató, kiskereskedő, ajtó, nyílászáró, biztonságtechnika, árnyékolástechnika, roletta, szúnyogháló, garázskapu, reluxa, szalagfüggöny, redőny, napellenző, kaputechnika

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Félegyház és Társa Nyílászáró Centrun
Duett függöny A duettfüggöny a pliszéfüggöny kétrétegű változata. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél egyaránt alkalmazhatók. Összehasonlítva a pliszéfüggönnyel a duettfüggöny előnye, hogy a zsinórzat rejtve marad.
Az esztétikai élmény zavartalan.

Duett függöny

A duettfüggöny a pliszéfüggöny kétrétegű változata. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél egyaránt alkalmazhatók. Összehasonlítva a pliszéfüggönnyel a duettfüggöny előnye, hogy a zsinórzat rejtve marad. Az esztétikai élmény zavartalan.

Függönykarnis A

Függönykarnis

A "hangsúlyos" fa vagy kovácsoltvas függönykarnissal szemben a rendkívül karcsú alukarnis hagyja érvényesülni a textíliát, megfelelő varrási technika a sín elrejtését is lehetővé teszi. Az extrudált alumínium profilból készülő fehérre porszort függönykarnisokon a textília zsinórral vagy átlátszó műanyagrúddal mozgatható.

Pliszé A pliszéfüggöny a legsokoldalúbban használható belső árnyékoló. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél, boltíves, trapéz és háromszög alakú ablakoknál egyaránt alkalmazható. Összehasonlítva a reluxával, karcsúbb mérete miatt a pliszéfüggöny szinte belesimul az üvegfelületbe.

Pliszé

A pliszéfüggöny a legsokoldalúbban használható belső árnyékoló. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél, boltíves, trapéz és háromszög alakú ablakoknál egyaránt alkalmazható. Összehasonlítva a reluxával, karcsúbb mérete miatt a pliszéfüggöny szinte belesimul az üvegfelületbe.

Reluxa Az alumíniumlamellás belső árnyékoló - a reluxa - irodák és lakások hangulatos és praktikus berendezési tárgya gazdag színválasztéka révén.

Reluxa

Az alumíniumlamellás belső árnyékoló - a reluxa - irodák és lakások hangulatos és praktikus berendezési tárgya gazdag színválasztéka révén.

Roletta A legismertebb belső árnyékoló a roletta. Míg néhány évtizeddel ezelőtt a roletta csipkefüggöny kiegészítőjeként vagy sötétítőként szolgált, mára a lakáskultúra nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus meghatározó darabja.

Roletta

A legismertebb belső árnyékoló a roletta. Míg néhány évtizeddel ezelőtt a roletta csipkefüggöny kiegészítőjeként vagy sötétítőként szolgált, mára a lakáskultúra nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus meghatározó darabja.

Szalagfüggöny A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 63, 90 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be.

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 63, 90 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be.

alu-redőny kft
műanyag ablakok
garázskapuk
garázskapuk
Rollstar Árnyékolástechnikai Kft